vrijdag, 13. februari 2015 - 14:20 Update: 13-02-2015 14:26

Neparrestatieteam pleegt woningoverval bij gezin in Breda

 Neparrestatieteam pleegt woningoverval bij gezin in Breda
Foto: Archief EHF
Breda

Een neparrestatieteam heeft donderdagavond rond 21.20 uur een gezin aan de Loenhoutstraat in Breda overvallen. Dit meldt de politie vrijdag.

'Tenminste vijf mannen zouden hierbij de woning zijn binnengedrongen. Ze deden zich hierbij voor als politieagenten. Opvallend is dat de mannen kleding droegen die lijkt op die van een arrestatieteam van de politie. Donkere kleding, en maskers/ bivakmutsen, kogelwerende vesten met daarop in hoofdletters de opdruk POLITIE. Eén van de daders had een vuurwapen bij zich', aldus de politie.

Buit

Het is nog onbekend of er iets is buit gemaakt. Tijdens de overval raakte niemand gewond. De daders vertrokken in twee auto's in de richting van de Hobokenstraat. Auto 1 betreft een donkere auto met een blauw zwaailicht op het dashboard/ bij de radiator. Auto 2 betreft een crèmekleurige auto.

Signalement

Van een van de daders is een signalement bekend. Het gaat om een man, donkere huidskleur, slank postuur. Opvallende witte ogen, klein ovaal hoofd. De man is ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg een bivakmuts en een zwart kogelwerend vest met daarop in witte/grijze letters POLITIE.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844. Liever anoniem bellen? Neem dan contact op via 0800-7000.

Provincie:
Blik op 112: