maandag, 23. mei 2016 - 12:54 Update: 23-05-2016 17:54

Peugeot lanceert de nieuwe SUV 3008

Peugeot lanceert SUV 3008
Foto: Peugeot
Parijs

De SUV lijkt voor autofabrikanten een steeds belangrijker wapen om de verkoopcijfers omhoog te krikken. In antwoord op andere merken, komt nu ook Peugeot met een vette SUV.

Een model waar door velen naar is uitgekeken, een uniek model die de nieuwe stijlcodes van het merk weergeven. Veeleisende klanten die op zoek zijn naar een onderscheidende auto en nieuwe rijervaringen, zullen de sterke punten van deze nieuwe auto zeker waarderen.

Met de spectaculaire PEUGEOT i-Cockpit van de nieuwste generatie, het bijzonder geïnspireerde design, het efficiënte ontwerp en de hightech uitrusting heeft de nieuwe PEUGEOT 3008 de ambitie om direct een belangrijke speler op de SUV-markt te worden. Met dit model lanceert PEUGEOT een nieuw SUV-gamma waarvan het wereldwijd het embleem zal zijn. Voordat het model wereldwijd wordt geïntroduceerd op de markt, zal de nieuwe PEUGEOT 3008 aan het publiek worden gepresenteerd op de komende Mondial de l'Automobile van Parijs waar hij de ster zal zijn op de stand van het merk.

Categorie:
Tag(s):