donderdag, 25. augustus 2016 - 14:43

Productie nieuwe Opel Zafira van start

Productie nieuwe Opel Zafira van start
Breda

De eerste Opel Zafira van het nieuwe model is onlangs van de band gerold in de fabriek in Rüsselsheim. Daarbij waren Karl-Thomas Neumann, CEO van Opel, en Phil Kienle, Vice President Productie aanwezig. De eerste nieuwe Zafira is uitgevoerd in de kleur Absolute Red en voorzien van het optionele OPC Line-pakket. De uitrusting omvat verder onder meer AFL LED-verlichting (Adaptive Forward Lighting), en radar gestuurde Adaptive Cruise Control. De nieuwe Zafira is Opels nieuwste model in het marktoffensief waarmee tot 2020 maar liefst 29 nieuwe modellen verschijnen.

Exceptioneel veelzijdig

De Opel Zafira staat al sinds 1999 voor exceptionele veelzijdigheid en comfort. Met de Zafira introduceerde Opel het geïntegreerde Flex7-stoelsysteem in het segment van de compacte MPV. Inmiddels heeft Opel ongeveer 2,7 miljoen Zafira's verkocht. De auto is dan ook populair bij gezinnen en zakelijk rijders die een ruime, veelzijdige auto zoeken.

De kwaliteiten van vorige Zafira-generaties zijn in de nieuwe Opel Zafira behouden, zoals de AGR-gecertificeerde ergonomische voorstoelen (AGR is een onafhankelijke Duitse vereniging van rugspecialisten "Aktion Gesunder Rücken e. V.", die normen opstelt voor ergonomisch design), de FlexFix-fietsendrager en het adaptieve FlexRide-onderstel. De nieuwe Zafira is een indrukwekkend fraaie verschijning, met onder meer een nieuw ontworpen dashboard en uitzonderlijke connectiviteit. De nieuwste generatie van het IntelliLink-infotainmentsysteem is geschikt voor Apple CarPlay. De nieuwe persoonlijke connectiviteits- en service-assistent Opel OnStar maakt van de nieuwe Zafira een krachtige mobiele 4G/LTE wifi-hotspot voor alle inzittenden. In totaal kunnen tot zeven mobiele apparaten tegelijk online; één voor iedere inzittende.

Categorie:
Tag(s):