vrijdag, 7. oktober 2016 - 10:18

Dacia introduceert de Série Limitée Duster Blackshadow

Dacia introduceert de Série Limitée Duster Blackshadow

Dacia introduceert een stoere Série Limitée Blackshadow-uitvoering van de populaire Duster. Dankzij diverse hoogglans zwarte details heeft het model een chique en elegante uitstraling. De Duster Série Limitée Blackshadow is leverbaar met de TCe 125-benzine- en dCi 110-dieselmotor met vóór- of vierwielaandrijving. De prijzen beginnen bij 20.090 euro. De Duster Série Limitée Blackshadow is per direct te bestellen en staat vanaf half oktober in de showroom.

Stijlvolle details

De nieuwe Dacia Duster Série Limitée Blackshadow is te herkennen aan de in hoogglans zwart uitgevoerde buitenspiegelkappen, B-stijlen en grille. Details als grijze mistlampkappen, een verchroomd uitlaatsierstuk, getinte ramen achter én opvallende lichtmetalen 16” wielen in de kleur zwart Diamanthée maken de onderscheidende uitstraling van de Blackshadow-uitvoering compleet.

Lederen bekleding 

Het interieur valt op door de zwarte lederen bekleding, het met leder beklede multifunctionele stuurwiel en de in hoogglans zwart uitgevoerde middenconsole. De in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, elektrisch bedienbare ramen vóór en achter, cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, parkeersensoren achter met achteruitrijcamera én een Media Nav Evolution multimedia- en navigatiesysteem met 7” touchscreen, DAB+-ondersteuning, USB-aansluiting en Bluetooth-connectiviteit verhogen het comfort van de Dacia Duster Série Limitée Blackshadow-uitvoering nog verder. Verwarmbare voorstoelen en een reservewiel zijn optioneel. De Dacia Duster Série Limitée Blackshadow is de meest luxe Dacia ooit!

De Duster Série Limitée Blackshadow is met een prijs vanaf 20.290 euro gelijk geprijsd aan de huidige Prestige-uitvoering en heeft desondanks een rijkere uitrusting. Daardoor is hij extra interessant. De Série Limitée Blackshadow is vanaf september te bestellen en staat vanaf half oktober in de showroom