vrijdag, 27. november 2015 - 17:22 Update: 27-11-2015 17:46

Oud-scheidsrechter Jol langer vast na vermeende mishandeling 20-jarige vrouw

Oud-scheidsrechter Jol langer vast na vermeende mishandeling 20-jarige vrouw
Foto: Archief EHF
Den Haag

De rechtbank in Den Haag heeft vrijdag besloten de 59-jarige Haagse oud-scheidsrechter Dick Jol, die verdacht wordt van geweldshandelingen, 14 dagen langer vast te houden. Dit meldt de rechtbank Den Haag vrijdagmiddag.

Jol werd woensdagmiddag in zijn woning in Den Haag aangehouden, zo meldde RTV West donderdag. Jol wordt verdacht van mishandeling van een 20-jarige vrouw. Buurtbewoners vertelden tegen de regionale omroep dat de 59-jarige Jol de jonge vrouw met een staaf in haar buik zou hebben heeft geslagen.

'Mishandeling met staaf'

Een anonieme getuige zei: 'Jol was woensdagmiddag rond half een zijn auto aan het inruimen, toen een jong stel op hun scooter op hoge snelheid over de stoep reed. Jol schrok van de scooter en sprak het duo aan. Vervolgens zou hij de jonge vrouw die achterop de scooter zat, met een ijzeren staaf in haar buik hebben gestoken’.

Een bouwvakker die getuige was omdat hij aan de overkant van de straat aan het werk was zegt dat Jol agressief en opgefokt zou zijn geweest. Hij zou hebben gezwaaid met een ‘een metaalachtige staaf’.

Categorie:
Provincie: