zaterdag, 28. november 2015 - 12:59

Man in kritieke toestand naar ziekenhuis na ongeluk in Hellevoetsluis

Man in kritieke toestand naar ziekenhuis na ongeluk in Hellevoetsluis
Foto: fbf
Hellevoetsluis

Een 44-jarige man uit Hellevoetsluis raakte in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 november ernstig gewond bij een ongeval in Hellevoetsluis. De politie hield twee vrouwen aan en stelt een nader onderzoek in naar het incident.

Die nacht kwam rond 4.00 uur de melding dat een getuige op een parkeerterrein aan het Schoolplein een gewonde man onder een geparkeerde auto zag liggen. Politie en ambulance gingen er met spoed naartoe en de hulpverleners zagen ter plaatse direct dat het ernstig was. Een traumahelikopter kwam ter plaatse voor medische hulp en ook de brandweer kwam assisteren. Het slachtoffer is daarna per ambulance met spoed naar het EMC gebracht. Zijn toestand is kritiek.

Onderzoek

Uit eerste politie onderzoek komt naar voren dan de man vermoedelijk even voor 4.00 uur door de betreffende auto is aangereden op de Opzoomerlaan. De twee inzittenden zijn ter plekke aangehouden. Het gaat om een 27-jarige vrouw uit Mijnsheerenland en een 21-jarige vrouw uit Brielle. Een vervolgonderzoek moet meer duidelijkheid geven over het ongeval.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: