zondag, 29. november 2015 - 16:56 Update: 29-11-2015 17:04

Gewapende overval op woning echtpaar in Veldhoven

Gewapende overval op woning echtpaar in Veldhoven
Foto: Archief EHF
Veldhoven

Twee gewapende daders zouden zaterdag omstreeks 15.00 uur een echtpaar in hun woning aan de Volmolenweg overvallen hebben.

De overvallers drongen de woning binnen toen de bewoners bezig waren met het naar binnen brengen van de boodschappen die in hun auto lagen. Onder bedreiging van een vuurwapen werd er om geld gevraagd.

De portemonnees van de bewoners werden leeggemaakt en het geld gestolen. Ook namen ze een sleutelbos mee. Hierna zijn ze vertrokken in onbekende richting. Beide overvallers hadden hun gezicht bedekt met een sjaal of een soort van bivakmuts met gaten erin geknipt om er doorheen te kunnen kijken. Verder droegen ze donkere kleding. De overvallers, twee mannen, waren ongeveer 1,80 m lang. De slachtoffers die gelukkig ongedeerd bleven hebben aangifte gedaan.

Getuigen

De politie startte een onderzoek: naast een sporenonderzoek verrichtte de politie ook een buurtonderzoek. De politie is op zoek naar (oog)getuigen die kort ervoor of erna mogelijk iets hebben gezien dat kan leiden naar de daders. Omdat er in de omgeving van de woning veel gewandeld wordt, vraagt de politie met name wandelaars die in de buurt waren zich te melden die iets gezien en/of gehoord hebben. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook: 0800-7000.   

 

Categorie:
Provincie:
Tag(s):