woensdag, 2. december 2015 - 8:41 Update: 02-12-2015 12:40

Drie personen onwel in woning door vermoedelijk drugs

Drie personen onwel in woning door vermoedelijk drugs
Foto: Persbureau Sander van Gils
Den Bosch

Dinsdagavond laat zijn in een woning aan de Derde Rompert in Den Bosch drie personen onwel geworden. Het zou gaan om twee mannen en een vrouw.

Rond 23.30 uur rukten de hulpdiensten met groot materieel uit. Of de slachtoffers ook de bewoners van de woning zijn is op dit moment nog niet bekend. De politie sloot de omgeving van de woning af en hield buurtbewoners op afstand. Het Mobiel Medisch Team (MMT) werd per traumahelikopter ingevlogen om  medische assistentie te verlenen. Nadat de helikopter nabij de Bruistensingel was geland zijn de trauma-arts en zijn assistent door de politie naar de plek des onheils gebracht. De brandweer heeft in en om de woning metingen verricht maar heeft daar geen gevaarlijke situatie waargenomen. Alle slachtoffers zijn vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het eerste vermoeden van de politie gaat uit dat het drietal onwel is geworden na drugsgebruik. Wat er zich exact in de woning heeft afgespeeld zal verder onderzoek moeten uitwijzen. Over de toestand van de drie slachtoffers kon de politie dinsdagnacht nog niets zeggen. Vele buurtbewoners welke een kijkje kwamen nemen reageerde stuk voor stuk geschokt. Ondanks dat ze niet zeker weten wat er gebeurd is wisten ze wel dat het niet goed was. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):