zaterdag, 5. december 2015 - 11:58

Man probeert agenten met mes te steken tijdens aanhouding

Man probeert agenten met mes te steken tijdens aanhouding
Foto: fbf
Berghem

Agenten hielden vrijdagavond 4 december onder hevig verzet een man uit Berghem in zijn woning aan. Hij probeerde agenten met een mes te steken tijdens de arrestatie. Niemand raakte gewond.

De meldkamer kreeg vrijdagavond 4 december kort na 23.00 uur een melding van een bezorgde getuige die geschreeuw en harde muziek hoorde in een woning aan de Laanderhof in Berghem. Agenten gingen direct poolshoogte nemen en troffen ter plaatse een man aan die hen dreigde neer te schieten en zich vervolgens terugtrok in zijn woning.

Hij weigerde zelf het pand uit te komen, waarop de politie besloot de deur open te rammen om zo de verdachte in de woning aan te kunnen houden. Agenten gingen gewapend met een schild en een helm op naar binnen. De verdachte stormde op de agenten af en probeerde hen met een mes te steken. Uiteindelijk lukte het de politie om de verdachte onder hevig verzet te overmeesteren. De agenten raakten niet gewond. In de woning werd geen vuurwapen gevonden. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: