vrijdag, 11. december 2015 - 17:22 Update: 12-12-2015 14:06

Opgedoken camerabeelden zijn mogelijk van 16-jarige Dascha

Mogelijk camerabeelden gemaakt van Dascha (16)
Foto: Rene Graafsma Facebook
Hilversum

Er zijn camerabeelden opgedoken die in de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 november om 02.16 uur in Hilversum zijn gemaakt waarop een lopend persoon is te zien met een wit shirt, zwarte broek en witte schoenen. Mogelijk gaat het om de 16-jarige Dascha en daarom laat de politie vrijdagavond deze beelden zien op televisie.

De beelden zijn volgens De Gooi- en Eemlander gemaakt door een bewakingscamera van daklozenopvang De Cocon aan de Neuweg in Hilversum. Dascha was tot 02.00 uur met drie vriendinnen in de uitgaansgelegenheid 'Lets Get Down' en ging toen even weg 'om te plassen', maar kwam niet meer terug. 

Haar vriendinnen waarschuwden haar familie en de politie. Om ongeveer 05.45 uur werd het meisje bij een station in Hilversum geschept door een trein waardoor ze kwam te overlijden. Met het vertonen van de beelden hoopt de politie uiteindelijk te kunnen vaststellen dat het inderdaad om Dascha gaat. 

Geen aanwijzingen voor drogeren

De politie heeft geen aanwijzingen dat Dascha Graafsma gedrogeerd was voordat ze eind vorige maand onder een trein terechtkwam. Dat heeft een woordvoerder vrijdagavond gezegd in RTL Boulevard. 

Categorie:
Provincie: