maandag, 14. december 2015 - 8:55 Update: 14-12-2015 13:32

Man rijdt met auto voortuin in bij burenruzie

Man rijdt met auto voortuin in burenruzie
Foto: v.v Siddeburen
Breda

Een burenruzie is zondagavond uit de hand gelopen. Twee mannen zijn aangehouden en een voortuin en voorpui zijn vernield.

Zondag 13 december 2015 om 21.40 uur kwamen er verschillende telefoontjes binnen bij de politie dat het in de Namenstraat in Breda helemaal uit de hand zou lopen. Verschillende surveillance-eenheden spoedden zich naar de straat.

Daar troffen ze een groep mensen aan die erg emotioneel was. Verder was er een voortuin en rolluik vernield. Het duurde even voordat de agenten het verhaal duidelijk hadden. Er was een ruzie tussen twee overburen. Die was zo hoog opgelopen dat een van de bewoners met zijn auto de voortuin van de tegenpartij in was gereden.

De voortuin, een beeld in de voortuin, een rolluik en het raam achter het rolluik waren daardoor vernield. Toen een andere buurman de bestuurder achter het stuur vandaan wilde halen om erger te voorkomen werd hij het doelwit en moest hij springen voor zijn leven.

De bestuurder van de auto reed op hem in. Deze man is aangehouden en een andere buurtbewoner, die zich nogal opwond over de hele situatie is ook aangehouden. De chauffeur van de auto is voor de nacht ingesloten. De andere verdachte is met een proces-verbaal later op de avond weer heen gezonden.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):