maandag, 14. december 2015 - 13:01 Update: 14-12-2015 13:04

Verdovende middelen aangetroffen in woning Noordwijk, 5 verdachten aangehouden

Verdovende middelen aangetroffen in woning Noordwijk, 5 verdachten aangehouden
Foto: Archief FBF.nl
Noordwijk

Agenten hielden vijf verdachten aan nadat er in een woning aan de Zeekoet verdovende middelen waren aangetroffen.

De politie Noordwijk startte een aantal maanden geleden een onderzoek nadat er diverse meldingen over een pand aan de Zeekoet waren binnengekomen. Na een buurtonderzoek dat door de politie werd uitgevoerd na een gepleegde inbraak, ontving de politie informatie dat er mogelijk strafbare feiten zouden plaatsvinden op het adres.

Op vrijdagavond 11 december deed de politie een inval op het adres aan de Zeekoet. Hierbij werden in totaal 5 personen aangehouden op verdenking van plegen handel en bezit in/van verdovende middelen. Het gaat om een 40-jarige man uit Voorschoten, een 56-jarige man uit Noordwijk, een 39-jarige vrouw uit Rotterdam, een 40-jarige man uit Noordwijk en een 50-jarige man uit Noordwijkerhout. De politie heeft onder leiding van een rechtercommissaris een doorzoeking in de woning uitgevoerd. Hierbij werden verschillende soorten verdovende middelen aangetroffen, waaronder pillen. Ook nam de politie een geldbedrag in beslag.

De recherche doet verder onderzoek naar de aangehouden verdachten

De handel en het telen van drugs veroorzaakt veel overlast voor de woonomgeving en tast het gevoel van veiligheid ernstig aan. De opsporing naar strafbare feiten uit de Opiumwet is dan ook één van de speerpunten van politieteam Noordwijk.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: