woensdag, 16. december 2015 - 10:54 Update: 17-12-2015 9:01

Menselijke resten in sloot Etten-Leur

Politie woensdag weer op zoek naar menselijke resten in Etten-Leur
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Etten-Leur

Woensdagochtend werd in opdracht van de politie in en rondom een sloot aan de Zevenbergseweg in Etten-Leur een groots onderzoek ingesteld. 'Brandweerlieden uit Etten-Leur hebben de sloot droog gepompt', meldt de politie woensdag.

'Hierna hebben deskundigen van het Nederlands Forensisch Instituut en medewerkers van de technische recherche gezocht. Zij kregen daarbij assistentie van twee speurhondengeleiders en van medewerkers van de aannemer Ballast Nedam. Er werden enkele menselijke resten veilig gesteld. Het onderzoek was ter plaatse rond 12.00 uur afgerond', aldus de politie.

De lichaamsdelen worden onderzocht in het laboratorium van het Nederlands Forensisch instituut. De recherche stelt een nader onderzoek in. Hierna werd nog verder gezocht op een andere locatie waar maaisel was verzameld. Hier was rond 15.00 uur nog niets ter zake dienende aangetroffen. 

Wandelaar

Afgelopen zaterdagmiddag zag een wandelaar een deel van een menselijk lichaam langs een sloot liggen. Agenten hebben het lichaamsdeel veilig gesteld. Ter plaatse was onlangs door een bedrijf in opdracht van de provincie gemaaid en gebaggerd. Verder onderzoek ter plaatse leverde toen geen andere lichaamsdelen op.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: