zaterdag, 26. december 2015 - 13:49 Update: 27-12-2015 10:14

Kerstinbrekers plegen elf woninginbraken

Inbrekers slaan hun slag bij elf woninginbraken
Foto: Archief EHF
Bergen op Zoom

In het politiedistrict De Markiezaten zijn vanaf Kerstavond elf woninginbraken en pogingen daartoe gemeld. De politie roept eenieder op om tijdens deze feestdagen alert te blijven en bij verdachte situaties direct 112 te bellen.

Donderdagavond werden in de Elisadonk in Roosendaal twee jongemannen aangehouden na een woninginbraak. Diezelfde avond werden nog woninginbraken gemeld aan de Prins Hendrikstraat in Zevenbergen; aan de Dorpsstraat in Halsteren (poging inbraak); aan de Oesterzwam in Standdaarbuiten (poging inbraak) en aan de Wit Kruis in Steenbergen.

Eerste Kerstdag

Vrijdagmiddag werd een inbraak gemeld aan de Schimmelpennincklaan in Bergen op Zoom. Vrijdagavond werden inbraken gemeld aan de Kroevenlaan in Roosendaal (poging inbraak); aan de Molensingel in Wouw; aan de Christiaan Huijgensstraat in Roosendaal en aan de Koningin Wilhelminastraat in Bergen op Zoom (poging inbraak).

Bestelbus

Tot slot werd vrijdagavond een inbraak gemeld aan de Prinses Marijkestraat in Bergen op Zoom. De daders van deze inbraak namen onder andere een bestelbus mee. Deze auto werd even later op de Oud Borgvliet aangetroffen. De auto is voor verder onderzoek door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Aangiften

De slachtoffers van de inbraken hebben aangiften bij de politie gedaan. De buit bij deze inbraken bestaat onder meer uit computerapparatuur, sieraden, contant geld, televisie en fototoestel. De politie onderzoekt de inbraken.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):