maandag, 28. december 2015 - 17:56 Update: 28-12-2015 17:59

Flinke schade verkeersongeval centrum Den Bosch

Den Bosch

Bij een verkeersongeval in het centrum van ’s-Hertogenbosch zijn zondagavond twee auto’s zwaar beschadigd geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 23.45 uur op de kruising van de Zuid Willemsvaart met het Kardinaal van Rossumplein en de Van Berckelstraat. Het kruispunt werd na het ongeval voor het overige verkeer afgesloten. Hulpdiensten waaronder de ambulancedienst, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. 

Eén van beide bestuurders is door de brandweer uit zijn auto bevrijd en raakte gewond aan zijn gezicht. Na de eerste behandeling ter plaatse is hij met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De andere bestuurder zou niet gewond zijn geraakt. Door de botsing raakte enkele verkeerspalen zwaar beschadigd. Doordat de verkeerslichten op het kruispunt niet meer werkte en deze deels was afgesloten ontstond een kleine verkeersopstopping. 

Hoe het ongeval voor de deur van Café de Unie kon gebeuren is niet bekend. Een verkeersspecialist van de politie heeft ter plaatse onderzoek verricht. Nadat het onderzoek was afgerond heeft een bergingsbedrijf beide voertuigen afgevoerd voor verder onderzoek. Het ongeval in het centrum van ’s-Hertogenbosch trok ondanks het late tijdstip veel bekijks. Omstanders werden door de politie op afstand gehouden.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: