dinsdag, 29. december 2015 - 18:46 Update: 29-12-2015 18:55

Politie geeft foto vrij van in Vecht gevonden man Oud-Zuilen

Politie geeft foto vrij van in water gevonden man Oud-Zuilen
Foto: Waterschap Groot Salland
Oud-Zuilen

Om achter de identiteit te komen van de man die zondag 20 december overleden werd aangetroffen in de Vecht nabij de Dorpsstraat in Oud-Zuilen doet de politie een beroep op iedereen en heeft zij dinsdag een foto vrijgegeven van de man. Dit meldt de politie dinsdagavond.

Die zondagmiddag kwam rond 15.15 uur een melding dat er een lichaam in de Vecht zou liggen ter hoogte van de kerk aan de Dorpsstraat. Het lichaam werd uit het water gehaald en ter plekke verrichten agenten onderzoek. Een onderzoek naar de identiteit en doodsoorzaak werd ingesteld. Tot op heden heeft dat onderzoek nog niet geleid tot meer duidelijkheid over wie de man is en wat er gebeurd is. Met alle scenario’s wordt nog rekening gehouden.

Foto

De recherche geeft een foto van de man vrij, in de hoop dat daarmee de identiteit bekend wordt. Ook vraagt de recherche meer informatie van eventuele getuigen over de omstandigheden waaronder het slachtoffer in de Vecht terecht gekomen is en de omstandigheden rond zijn overlijden. Klik hier om de foto te bekijken. (Let op: de foto kan als schokkend ervaren worden).

Signalement

De onbekende man was tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij was 1.75 meter lang, had zwart haar en bruine ogen. Hij had een slank tot normaal postuur en woog 75 kilogram. Hij had een bol hoofd met circa 6 mm beharing op de bovenlip. Hij had een verzorgd gebit met dubbele hoektanden in de bovenkaak, de dubbele hoektanden staan buiten de tandenrij. Hij had geen tatoeages op zijn lichaam.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):