donderdag, 31. december 2015 - 15:01

Beloning van 10.000 euro in ontvoeringszaak Breda

Beloning van 10.000 euro in ontvoeringszaak Breda
Breda

De Hoofdofficier van Justitie OM Zeeland-West-Brabant looft een beloning van 10.000 euro uit, voor de tip die rechtstreeks leidt naar Gino Heeren en Rien de Koning. Het OM hoopt hiermee de ontvoering tot een einde te brengen.

De slachtoffers zijn de 18-jarige Gino Heeren uit Sprundel, gezet postuur, donker haar en gekleed in een opvallend lichtblauw jogging/trainingspak met witte strepen, witte sokken en slippers en de 42-jarige Rien de Koning uit Schoondijke, gekleed in een spijkerbroek met donkerblauwe trui met capuchon.

Dinsdagochtend 29 december 2015 om 11.20 uur vond vanuit autobedrijf Rene de Koning Auto’s aan de Aardenhoek in Breda een ontvoering van twee mannen plaats.

Het OM en de politie doen een beroep op een ieder die meer informatie heeft over de ontvoering. Ook mensen die kort voor of na de ontvoering foto- en/of filmmateriaal van de omgeving hebben gemaakt, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Tips die leiden tot het terugvinden van de ontvoerde mannen, komen in aanmerking voor de beloning van 10.000 euro.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: