maandag, 4. januari 2016 - 14:30 Update: 04-01-2016 14:41

Auto beschoten, politie verricht drie aanhoudingen na bedreiging en mishandeling

Auto beschoten, politie verricht drie aanhoudingen na bedreiging en mishandeling
Foto: Archief EHF
Rijen

In de nacht van zondag op maandag heeft de politie drie mannen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij een mishandeling, bedreiging en een schietincident. 'Het gaat om twee mannen uit Rijen van 41 en 42 jaar en een 30-jarige Tilburger', meldt de politie maandag.

'De 42-jarige Rijenaar deed aangifte van mishandeling en bedreiging met een vuurwapen', aldus de politie. Hij verklaarde dat hij met een neef in een café zat. Er kwam een man de zaak binnen die hij kent uit Tilburg. Deze man riep direct enkele dreigementen naar hem en eiste dat hij mee naar buiten zou komen. 

Direct daarop kreeg hij van die man twee klappen in zijn gezicht. Hierdoor viel hij over de tafel. Andere cafébezoekers werkten de agressieve man naar buiten. Daar zou hij een vuurwapen getoond hebben en vervolgens zijn weggelopen.

In auto beschoten

De door de 42-jarige aangever bedoelde verdachte, een 30-jarige Tilburger, meldde op zijn beurt omstreeks 00.25 uur dat hij in zijn auto beschoten was. Hij werd aangetroffen op de Rijksweg, in er was een inslag in het voertuig zichtbaar. Hij werd meegenomen naar het bureau alwaar hij werd aangehouden vanwege de bedreiging en mishandeling van de 42-jarige Rijenaar.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: