donderdag, 7. januari 2016 - 10:38 Update: 07-01-2016 10:39

Ontvoering van 'meisje' blijkt echtelijke twist

Ontvoering van 'meisje' blijkt echtelijke twist
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Steenbergen

Nadat dinsdagmiddag een alerte getuige naar de politie belde vanwege een verdachte situatie met betrekking tot een meisjes dat in een personenauto getrokken zou zijn op de Afgeslechtedijk in Steenbergen, heeft de politie een onderzoek ingesteld.

Diverse agenten zijn op zoek gegaan naar de betrokken auto en personen door post te vatten bij controleplaatsen in de wijde omgeving. Ook werd het signalement van de auto via Burgernet en Twitter verspreid. De politie nam de zaak zeer serieus op.

‘Echtelijke twist’

Uiteindelijk is de auto aangetroffen in de buurt van Oud-Gastel, op de Kruislandseweg. Zowel de bestuurder, een 29-jarige man uit Oudenbosch, en het meisje, een 28-jarige vrouw uit Etten-Leur, zijn overgebracht naar verschillende politielokaties om daar hun kant van het verhaal te vertellen. Beide betrokkenen zijn gehoord door agenten en, na uitleg van wat er allemaal was voorgevallen, bleek alles op een groot misverstand te berusten. De man en de vrouw hebben een relatie met elkaar en er was een conflict ontstaan. Dat conflict zag er wellicht voor de buitenwereld nogal heftig uit, maar het stelde, volgens de beide betrokkenen, niet veel voor. De ruzie was inmiddels ook alweer goed gemaakt. De agenten hebben de getuige op de hoogte gesteld van de afloop

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):