zondag, 10. januari 2016 - 19:54 Update: 10-01-2016 20:19

Agenten krijgen glas naar hoofd geslingerd bij aanhouding militair (25)

Agenten krijgen glas naar hoofd geslingerd bij aanhouding militair (25)
Foto: Archief EHF
Eindhoven

Agenten zijn in de nacht van zaterdag op zondag in het centrum van Eindhoven aan het Stratumseind bekogeld met glas toen zij een 25-jarige verdachte arresteerden na een mishandeling. Dit meldt de politie zondag .

De man, een militair, werd er van verdacht een uitbater van een horecagelegenheid zwaar te hebben mishandeld. De agenten werden in hun werk belemmerd doordat op straat vanuit de menigte met glas werd gegooid. De politie doet verder onderzoek hiernaar.

Buiten bewustzijn

De uitbater van de horecagelegenheid aan het Stratumseind in Eindhoven werd zondagochtend rond 4.00 uur zwaar mishandeld. Het slachtoffer verloor zijn bewustzijn. Toen hij weer bijkwam bleek dat hij een verwonding aan zijn oog had, gekneusde ribben en een gekneusde heup. 

Het slachtoffer is ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De aangehouden verdachte is een 25-jarige militair. De Koninklijke Marechaussee doet dan ook het verdere onderzoek naar de mishandeling. Meer aanhoudingen rond de mishandeling worden niet uitgesloten.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: