dinsdag, 12. januari 2016 - 17:03 Update: 12-01-2016 17:12

Twee tankstations Eindhoven vlak achter elkaar overvallen

Twee tankstations Eindhoven vlak achter elkaar overvallen
Foto: Hendriks Multi Media
Eindhoven

In Eindhoven zijn dinsdagmiddag vlak achter elkaar twee tankstations overvallen. Dit meldt de politie dinsdagmiddag.

Mogelijk zelfde persoon

'De werkwijze en het signalement van de dader kwamen dusdanig overeen, dat beide overvallen gepleegd zouden kunnen zijn door de dezelfde persoon. Onderzoek moet uiteindelijk uitwijzen of dit ook daadwerkelijk het geval is', aldus de politie. De twee tankstations liggen nog geen 2 kilometer van elkaar verwijderd. 

Karel de Grotelaan

De eerste overval dinsdagmiddag in Eindhoven vond plaats rond 12.10 uur op een tankstation aan de Karel de Grotelaan. Een onbekende man kwam binnenlopen en eiste onder bedreiging van een mes geld. De medewerker rende weg van de balie naar een ander deel van het pand, waarop de overvaller vluchtte. 

Aalsterweg

Een tankstation aan de Aalsterweg werd rond 12.25 uur overvallen. Ook daar kwam een onbekende man binnen die onder bedreiging van een mes geld eiste. De overvaller is vervolgens met een buit, bestaande uit sigaretten en geld, gevlucht. 

Getuigen

Bij beide overvallen zou het gaan om een blanke man die een zwarte jas en donkerkleurige/zwarte muts droeg. Getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze overvallen verband zou kunnen houden worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):