zaterdag, 16. januari 2016 - 20:53 Update: 17-01-2016 14:57

Vrouw ernstig gewond bij vechtpartij in Rotterdam

Vrouw ernstig gewond bij familieruzie Rotterdam
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Rotterdam

Een vrouw liep zaterdagavond ernstig hoofdletsel op bij een vechtpartij in de Rotterdamse Beukelaarsstraat. Een groep van dertig personen keerde zich in de periode daarna tegen hulpverlenende agent.

Rond 18.20 ur kwam bij de politie de melding binnen van een mishandeling. Acht leden van een familie zouden over en weer vechten in de Beukelaarsstraat.   

Agenten die ter plaatse kwamen zagen hoe dat onder andere mét stokken gebeurde. Er was inmiddels een oploop meer familie en bekenden. Deze totale groep van zo'n dertig personen keerde zich tegen de hulpverleners. Een dertigtal agenten moest ter plaatse komen om hun collega's te ondersteunen. Door op linie te gaan staan en de groep uiteen te drijven keerde de rust terug. Agenten konden daardoor ook bij de gewonden komen en ambulancepersoneel veilig laten werken.

Vier personen worden behandeld in een ziekenhuis, waaronder de vrouw die bijzonder ernstig hoofdletsel opliep. Van de overige drie verdachten worden er in ieder geval twee verdacht zelf ook geweld te hebben gebruikt. Zij gaan na behandeling over naar een politiebureau. Daar zit al een derde verdachte vast. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: