woensdag, 27. januari 2016 - 8:45 Update: 27-01-2016 8:51

Bestuurder overleden na ongeval op A16

Bestuurder overleden na ongeval op A16
Foto: Archief FBF.nl
Prinsenbeek

Dinsdagavond is bij een ernstig ongeval op de A16 richting Rotterdam de bestuurder van een personenauto om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 23.40 uur. De hulpverleningsdiensten kregen een melding dat een personenauto achterop een vrachtauto was gebotst, welke op de vluchtstrook van de snelweg stilstond. Politie, brandweer, ambulancedienst en een traumahelikopter gingen met spoed naar het incident.

Beknelling

In de personenauto zat de bestuurder bekneld. De brandweer bevrijdde hem uit zijn benarde positie door het voertuig open te knippen. De hulpverleningsdiensten verleenden de eerste hulp aan het slachtoffer. Deze hulp mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse. Het gaat om een 24-jarige man uit Dordrecht.

Politieonderzoek

Vanwege de hulpverlening en het onderzoek naar de toedracht van het ongeval werd de snelweg tussen de knooppunten Princeville en Zonzeel afgesloten. Automobilisten richting Rotterdam werden geadviseerd om te rijden. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: