zondag, 31. januari 2016 - 11:31 Update: 31-01-2016 20:25

Politie ontruimt horecagelegenheid in Breda na melding over schoten

Fot van agent bij politieauto | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Breda

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie rond 3.45 uur een melding van een beveiliger dat er geschoten zou zijn in een horecagelegenheid in de Reigerstraat in Breda.

De politie heeft het pand ontruimd en het uitgaanspubliek is naar huis gegaan.

Een beveiliger van de horecagelegenheid in de Reigerstraat waarschuwde rond 3:45 uur de politie. Een bezoeker zou met een wapen een schot hebben gelost en er zou gevochten zijn. Agenten zagen bij de horecagelegenheid grote groepen uitgaanspubliek snel naar buiten komen. Vervolgens heeft de politie besloten om het pand te ontruimen en zijn diverse politieagenten naar binnen gegaan. Hierbij is gezocht naar een wapen, een dader of een slachtoffer met een schotwond. Deze zijn niet gevonden. Wel spraken meerdere getuigen over een vuurwapen.

Getuigen gezocht

Een paar stappers is tijdens het naar buiten gaan licht gewond geraakt en het ambulancepersoneel heeft hen ter plekke behandeld. De recherche onderzoekt de zaak. De rechercheurs hebben camerabeelden uitgekeken en getuigen gehoord. Ook zijn zij op zoek naar meer informatie. Heeft u iets gezien of heeft u met uw mobiele telefoon opnamen gemaakt? Belt u dan met de politie.

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: