dinsdag, 2. februari 2016 - 8:09 Update: 02-02-2016 8:10

Twee doden en ernstig gewonde bij eenzijdig auto-ongeval

Twee doden en ernstig gewonde bij eenzijdig auto-ongeval
Foto: Archief FBF.nl
Venray

Twee personen zijn in de nacht van maandag op dinsdag om het leven gekomen bij een aanrijding op de Overloonseweg in Venray.

Een derde persoon raakte zwaargewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De drie personen betreffen vermoedelijk de inzittenden van het voertuig.

Rond 00.25 uur is door nog onbekende oorzaak een auto de macht over het stuur verloren en op zijn kop terecht gekomen. Twee inzittenden van het voertuig zijn ter plaatse overleden. Een derde inzittende raakte zwaargewond en is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Er is sprake van een eenzijdige aanrijding. Wel heeft een tweede voertuig op de weg schade opgelopen nadat vermoedelijk onderdelen van de auto tegen deze tweede auto zijn aangekomen. De inzittende van dit voertuig raakte niet gewond. De politie heeft ter plaatse een onderzoek naar de toedracht van het ongeval ingesteld. Omdat familie van de slachtoffers nog in kennis gesteld moet worden kan de politie op dit moment nog niet meer informatie over de inzittenden geven. Informatie over de identiteit van de slachtoffers volgt dinsdag in de loop van de dag. De weg is afgesloten voor onderzoek.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: