donderdag, 4. februari 2016 - 8:08 Update: 04-02-2016 20:01

Man raakt gewond bij gesprongen waterleiding in Vlaardingen

Vlaardingen

Een gesprongen leiding zette in Vlaardingen rond 20.00 uur de straten blank. Alle inwoners van de plaats zaten even zonder leidingwater. Rond 22.00 kwam de levering weer op gang.

Een gesprongen transportleiding zorgde rondom de Holysingel en Dillenburgsingel voor een waar waterballet. Alle inwoners van Vlaardingen zaten volgens waterbedrijf Evides zonder leidingwater. Door het drukverschil sprongen in een aantal woningen ook waterleidingen

Gewond 

Een 59-jarige man fietste een verzakking in en raakte onderkoeld. Hij is naar een ziekenhuis overgebracht. Monteurs draaiden de getroffen leiding aan beide kanten dicht. Andere leidingen in het gebied werden gebruikt om de watervoorziening weer op gang te brengen. Rond 22.00 uur was dat het geval. Vrijdag beginnen de herstelwerkzaamheden en zal door Evides ook gepoogd worden de oorzaak van de breuk te achterhalen.

Het fietspad en voetpad op de Dillenburgsingel is afgesloten in verband met een mogelijke verzakking. Een door de gemeente ingezette aannemer is al aan het werk.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):