zaterdag, 6. februari 2016 - 15:45 Update: 06-02-2016 16:55

Dodelijk slachtoffer (24) schietincident Rotterdam was verdachte binnen ander onderzoek

dentiteit dodelijk slachtoffer schietincident Ameidestraat bekend
Foto: fbf
Rotterdam

De identiteit van de man die in de nacht van 4 op 5 februari bij een schietincident in de Ameidestraat in Rotterdam om het leven kwam, is bekend. Het gaat om een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Rond drie uur ‘s nachts werd het slachtoffer op straat neergeschoten. Er zijn meerdere schoten gelost. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Een rechercheteam is direct een grootschalig onderzoek gestart. Hieruit  is gebleken dat er sprake is van een incident binnen het criminele circuit.

Slachtoffer ook verdachte

Het dodelijke slachtoffer was een verdachte binnen een ander onderzoek van de politie. Er wordt onderzocht of er een relatie is tussen dat onderzoek en de schietpartij waarbij het slachtoffer donderdagnacht om het leven kwam.

Getuigen gezocht

Het onderzoek naar de gebeurtenissen is nog in volle gang. Er is een sporenonderzoek verricht en ook een buurtonderzoek. Rechercheurs spraken al met een aantal getuigen maar komen graag in contact met mensen die mogelijk informatie hebben over dit misdrijf of getuige waren van de gebeurtenissen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: