dinsdag, 16. februari 2016 - 11:52

Man dood aangetroffen in woning met hennepkwekerij

Man dood aangetroffen in woning met hennepkwekerij
Foto: Google Maps
Ossendrecht

De politie heeft in een woning aan de Burgemeester van Gilshof in Ossendrecht een dode man gevonden. Waarschijnlijk is hij door vuurwapengeweld om het leven gebracht. In het pand is ook een hennepkwekerij aangetroffen.

De politie kreeg op dinsdag 16 februari rond 1.30 uur de melding dat er mogelijk geschoten werd. Getuigen zagen vervolgens ongeveer acht personen wegrennen bij het pand. Ze liepen in de richting van de kerk en stapten in meerdere auto’s. Daarna vertrokken ze in onbekende richting. Toen agenten ter plaatse kwam zagen ze dat er een raam van de woning geforceerd was. Binnen troffen ze een dode man aan. In het pand was ook een hennepkwekerij ingericht. Er is direct onderzoek in en bij de woning gedaan, onder andere door technische en tactische rechercheurs. Ook zijn er meerdere getuigen gehoord. De identiteit van het slachtoffer moet nog vastgesteld worden.

Onderzoek

De zaak wordt verder onderzocht door een Team Grootschalige Opsporing (TGO). Het rechercheteam houdt er sterk rekening mee dat de moord hennepgerelateerd is, al worden andere scenario’s niet uitgesloten. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):