woensdag, 17. februari 2016 - 17:54 Update: 17-02-2016 17:56

Politie zoekt in ’s-Hertogenbosch serie-aanrander

Politie zoekt in ’s-Hertogenbosch serie-aanrander
Foto: Archief FBF
’s-Hertogenbosch

In een onderzoek naar een reeks van drie aanrandingen in ’s-Hertogenbosch is de politie op zoek naar mogelijke getuigen. De afgelopen maand werden in de omgeving van de Bruistensingel drie vrouwen aangerand door een nog onbekende man.

De eerste aanranding vond plaats op maandag 18 januari. In de buurt van de Bruistensingel werd rond het middaguur een vrouw betast. Ook de tweede aanranding werd op maandag 15 februari op die locatie gepleegd. De dader sloeg ook in dat geval toe rond het middaguur. Op dinsdag 16 februari kreeg de politie rond 19.00 uur een nieuwe melding. Een vrouw werd kort daarvoor slachtoffer van een aanranding op de Bruistensingel. De politie heeft de slachtoffers gesproken en gaat ervan uit dat het in alle gevallen om dezelfde dader gaat. Dit blijkt onder meer uit de locaties en de signalementen. De dader is een man met een getint uiterlijk, een normaal postuur en een lengte tussen de 1.70 en 1.80 meter.

Soortgelijke ervaringen

De recherche sluit niet uit dat hij de afgelopen tijd vaker vrouwen in ’s-Hertogenbosch heeft lastiggevallen. Iedereen met dit soort ervaringen wordt opgeroepen om die te delen met de politie. Uw informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld en kan de politie helpen om de dader te pakken, maar ook om nieuwe gevallen te voorkomen.

Extra alert

Agenten in het betreffende gebied zijn extra alert en de politie roept bewoners op om dat ook te zijn. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: