woensdag, 17. februari 2016 - 18:05 Update: 17-02-2016 21:39

Mogelijk resultaat in zoekactie naar vermiste Andy de Heus

Politie vindt 'interessante zaken' bij visvijver onderzoek vermiste Andy de Heus
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Stevensweert

De politie heeft woensdag tijdens een zoekactie in het onderzoek naar de vermiste Andy de Heus bij een visvijver aan de Brandt in het Limburgse Stevensweert enkele 'interessante zaken' aangetroffen. Dit meldt de politie woensdag.

'De zoekactie werd woensdagmiddag tijdelijk stilgelegd, nadat speurhonden aansloegen op een bepaalde locatie waar vervolgens enkele interessante zaken zijn aangetroffen die nader onderzocht moeten worden', aldus de politie.

De politie kan in verband met het onderzoek nog niet precies zeggen wat er is gevonden. Dinsdagochtend startte de politie met politieboot met sonar en speurhonden een onderzoek bij enkele visvijvers. Dit naar aanleiding van nieuwe aanwijzingen in het rechercheonderzoek naar de sinds 2012 vermiste Andy de Heus. 

Donderdag onderzoek voortgezet

Donderdag zal de politie met ondersteuning van experts van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) het technisch onderzoek bij de visvijver aan het Brandt voortzetten. Hiervoor worden momenteel voorbereidingen getroffen door het onderzoeksteam. Tot die tijd blijft de visvijver en directe omgeving afgezet voor het publiek.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: