zondag, 21. februari 2016 - 16:10 Update: 22-02-2016 7:56

MOTORbeurs opnieuw druk bezocht

MOTORbeurs opnieuw druk bezocht
Foto: fbf
Utrecht

De MOTORbeurs is opnieuw druk bezocht. Alle parkeerplaatsen bij de Jaarbeurs waren zondag vol. De drukte werd mede veroorzaakt omdat in de Jaarbeurs drie beurs-evenementen samen vielen. Het was zo druk dat er extra parkeergarages werden opengesteld.

Je zou verwachten dat menig motorbezitter vandaag op de motor naar de MOTORbeurs zou komen, maar door vermoedelijk het slechte weer en de harde wind koos men schijnbaar toch liever voor de auto. Eenmaal binnen, was het dringen geblazen bij de vele stands. Opvallend was, net als voorgaande jaren, het wat 'rijpere' publiek dat de beurs bezocht. Veel van hen lieten zich dan ook graag op de gevoelige plaat vastleggen met een mooie blonde of brunette die motoren stonden te promoten voor de fabrikanten. Eenmaal op de foto, dan moest deze natuurlijk ook gelijk met vrienden worden gedeeld.

In de zes beurshallen was dit jaar elke meter standruimte uitverkocht, de bezoekers kregen dan ook maximaal waar voor hun geld qua aanbod op het vlak van motorfietsen, maar ook wat betreft accessoires, motorkleding, customparts, helmen en nog veel, héél veel meer. Op de beursvloer wisselden vele van de uitgestalde occasions van eigenaar, daarnaast toonden de motorimporteurs de nieuwste modellen aan de nieuwsgierige beursbezoekers. 

Vorig jaar trok de MOTORbeurs zo'n 96.622 bezoekers. Het aantal nu zal er naar verwachting niet veel van afwijken. 

Categorie:
Provincie:
Tag(s):