woensdag, 24. februari 2016 - 21:26

Man in scootmobiel in schouder gestoken

Man in scootmobiel in schouder gestoken
Foto: MV
undefined

Op het Verdiplein in Tilburg is woensdagmiddag een 50-jarige man uit die plaats in zijn schouder gestoken. De verdachte ging er na zijn daad vandoor. Van hem ontbreekt nog ieder spoor.

Getuigen zien omstreeks 16.30 uur dat het slachtoffer, die op een scootmobiel zit, door een andere man geslagen en gestoken wordt. De dader vlucht weg als omstanders hem toeroepen om los te laten. Opgeroepen agenten hebben direct de omgeving afgezocht maar hebben hem niet meer aangetroffen. De gewonde Tilburger is vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Aan het incident zou een woordenwisseling vooraf zijn gegaan. Een burgernetbericht met het signalement van de verdachte heeft enkele tips opgeleverd. Tot nu toe hebben deze nog niet geleid tot een aanhouding. 

Signalement 

Van de verdachte is het volgende signalement bekend. Het gaat om een negroide man met een lengte tussen 1.75 en 1.80 m. Hij heeft kort donker haar en draagt een bril. Op het moment van het incident is hij gekleed in een beige/grijze winterjas met capuchon met daaronder een donkere broek en een beige/wit shirt. Op zijn hoofd draagt hij een wollen muts. Hij loopt op zwarte schoenen met witte zolen en witte strepen.  

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: