zondag, 28. februari 2016 - 10:06

Gewonde bij overval in Rotterdam

Gewonde bij overval in Rotterdam
Foto: Archief FBF.nl
Rotterdam

Een medewerker van een dienstverleningscentrum aan de Mackaystraat is zaterdagavond 27 februari gewond geraakt toen hij werd overvallen. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Om 23.20 uur drongen twee onbekende mannen (de een wat groter dan de ander, licht getint, donkere kleding) het pand aan de Mackaystraat binnen. Ze bedreigden de medewerker (28 jaar, afkomstig uit Rotterdam) met een vuurwapengelijkend voorwerp en eisten geld. Daarbij werd ook klappen uitgedeeld door de overvallers, waardoor de medewerker gewond raakte. Niet veel later gingen de overvallers er vandoor. Onbekend is of zij iets hebben meegenomen.

Onderzoek 

De politie startte direct een uitgebreid onderzoek in de omgeving. Met meerdere eenheden werd die avond en nacht naar het duo gezocht. Helaas hebben agenten de twee mannen niet aangetroffen. 
Voor de gewonde medewerker kwam een ambulance ter plaatse. Hij is vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis om daar aan zijn verwondingen behandeld te worden.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: