woensdag, 2. maart 2016 - 17:42

Drie gewonden bij verkeersongeval bushalte Rotterdam

Drie gewonden bij verkeersongeval bushalte Rotterdam
Foto: Archief MV
Rotterdam

Bij een verkeersongeval bij een bushalte op de Pascalweg in Rotterdam zijn op 2 maart drie gewonden gevallen. Eén van hen had ernstig beenletsel en moest met een spoedtransport naar het ziekenhuis. De andere twee gewonden hadden het er beter van af gebracht.

De aanrijding gebeurde, nadat twee auto’s rond 13.30 uur op de kruising met de Maeterlinckweg met elkaar in botsing kwamen. Na de klap botste één van de auto’s vervolgens op drie mensen die bij de bushalte stonden te wachten. Eén van hen, een zwangere Rotterdamse van 28 jaar, liep ernstig beenletsel op. Ze was niet aanspreekbaar en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Haar partner, 27-jarige Rotterdammer en haar driejarig dochter werden ook geraakt, maar leken licht letsel opgelopen te hebben en waren wel aanspreekbaar. 

Hoe de aanrijding tussen de twee auto’s en de botsing met de drie mensen precies heeft kunnen gebeuren, is nog in onderzoek. De Pascalweg was ter hoogte van de Maeterlinkweg voor nader onderzoek enkele uren afgesloten.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: