donderdag, 3. maart 2016 - 11:01 Update: 03-03-2016 23:37

Zuid-Hollandse speld voor PVV-fractie honderden euro's goedkoper dan van CvK

PVV haalt uit naar Zuid-Hollandse commissaris om provinciespeld
Foto: PVV
Den Haag

In navolging van commissaris van de Koning Jaap Smit heeft ook de PVV-fractie zich een Zuid-Hollandse speld laten aanmeten.

De spelt is een sneer van de PVV naar de Zuid-Hollandse commissaris. Jaap Smit had een gouden speld laten maken ter waarde van € 950 omdat de goedkopere zilveren speld was versleten.

Fractievoorzitter Henk de Vree: “De commissaris is van mening dat politici hun herkenbaarheid op straat vergroten met een Zuid-Hollands speldje. De PVV wil zelf ervaren of de herkenbaarheid van de fractie inderdaad groter wordt door het dragen van zo´n speld. Opmerkelijk is dat deze speld slechts € 5,- heeft gekost, en de commissaris € 950 aan belastinggeld kwijt was voor ongeveer dezelfde speld. Uiteraard heeft de PVV-fractie, in tegenstelling tot de commissaris van de Koning, de speld niet met belastinggeld betaald maar gewoon uit de eigen portemonnee!”.

De PVV-fractie in Zuid-Holland heeft zojuist uit de handen van partijleider Geert Wilders de speld overhandigd gekregen en zal dit versiersel vol trots dragen bij vergaderingen van Provinciale Staten.

Categorie:
Provincie: