vrijdag, 4. maart 2016 - 10:10 Update: 05-03-2016 11:41

Koen Everink (42) door misdrijf omgebracht

Dode gevonden in woning Koen Everink
Foto: MV
Bilthoven

Zakenman Koen Everink is vrijdagmorgen dood in zijn woning in Bilthoven aangetroffen. Dit heeft de politie vrijdagmiddag bevestigd.

Misdrijf niet uitgesloten

Rond 08.45 uur kwamen politie en ambulancedienst bij de woning aan de Hoflaan in Bilthoven, maar de 42-jarige bewoner van het pand, Koen Everink, bleek al te zijn overleden.  

De politie heeft de identiteit van de man vastgesteld en nabestaanden op de hoogte gebracht. Everink is door een misdrijf om het leven gekomen. Het onderzoek wordt voortgezet om vast te kunnen stellen wat er precies gebeurd is. Er zijn geen verdachten aangehouden.

Zwarte Porsche meegenomen

Buren gaven eerder vandaag al aan dat Everink zelf thuis moest zijn omdat zijn auto nog voor de woning stond. De politie heeft de zwarte Porsche van Everink in beslag genomen voor technisch onderzoek. Ook de omgeving van de woning in afgezet. In en om het huis doet de politie grootschalig forensisch onderzoek.

Overval

Volgens onbevestigde bronnen zou Everink slachtoffer zijn geweest van een overval. Everink kwam afgelopen tijd regelmatig in het nieuws nadat hij was mishandeld door kickbokser Badr Hari

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: