zondag, 6. maart 2016 - 9:35 Update: 06-03-2016 17:09

17-jarige jongen door twee auto's aangereden op A59 Rosmalen

Dode gevonden op A59 bij Rosmalen
Foto: fbf
Rosmalen

De politie in Rosmalen kreeg in de nacht van zaterdag op zondag rond 04.50 uur melding van meerdere mensen dat zij met de auto over een persoon zijn gereden die op de snelweg A58 lag. Dit meldt de politie zondag.

'Het slachtoffer is een jongen van 17 jaar oud uit Maliskamp', aldus de politie.

Rond 4.50 uur kreeg de politie diverse meldingen van een aanrijding met een persoon op de snelweg. Toen agenten kort daarna ter plaatse kwamen vonden zij inderdaad iemand op de A59. Het slachtoffer bleek te zijn overleden.

Toedracht

De politie gaat er op basis van het eerste onderzoek vanuit dat de jongen over de snelweg liep en werd aangereden door meerdere auto’s. Met de bestuurders en inzittenden van twee betrokken voertuigen worden gesprekken gevoerd om de exacte toedracht te achterhalen. Voor een aantal is Slachtofferhulp ingeschakeld. De bestuurders van beide voertuigen hadden niet gedronken.

Sporenonderzoek

Verkeerspecialisten deden uitgebreid onderzoek op de plaats van het ongeval. In de loop van de ochtend werd de weg weer vrijgegeven voor het overige verkeer. Twee voertuigen zijn in beslag genomen voor sporenonderzoek.

Getuigen

De politie is dringend op zoek naar getuigen om meer duidelijkheid te krijgen. Het is niet uitgesloten dat er nog andere voertuigen betrokken zijn. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: