dinsdag, 8. maart 2016 - 11:10 Update: 08-03-2016 18:25

Lichaam in uitgebrande auto Amsterdam was onthoofd

Dode gevonden in uitgebrande auto Amsterdam
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Amsterdam

Het aangetroffen stoffelijk overschot dat in de brandende auto op het Mijehof werd aangetroffen was niet meer in tact. 'Het lichaam was ontdaan van het hoofd', meldt de politie dinsdagavond.

Bekende van politie

Aan de hand van vingerafdrukken heeft de politie kunnen vaststellen dat het gaat om een 23- jarige man die in Amsterdam woonachtig was. Nu vastgesteld is om wie het gaat kan het rechercheteam verder met het onderzoek. Het slachtoffer was een bekende van de politie. 

De politie stelde in de nacht van maandag op dinsdag een onderzoek in naar aanleiding van het aantreffen van het lichaam in de brandende auto op de Mijehof dinsdag 8 maart 2016. Om 02.13 uur kreeg de politie een melding van een autobrand. Brandweermensen troffen tijdens de bluswerkzaamheden een lichaam in de auto aan. 

De auto betrof een donkerkleuring Volkswagen Caddy zonder kentekenplaten. In verband hiermee heeft de politie een Team Grootschalig Onderzoek opgestart.  

De Volkswagen Caddy waarin het lichaam is aangetroffen is voor het laatst gezien op 18 februari 2016 om 10.00 uur op het Tolsteegplantsoen in Utrecht en staat als gestolen geregistreerd.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):