dinsdag, 8. maart 2016 - 15:36 Update: 08-03-2016 15:40

Onderzoek aangereden jongen (17) Rosmalen afgerond

Onderzoek aangereden jongen (17) Rosmalen afgerond
Foto: Archief EHF
Rosmalen

Het onderzoek naar de dood van de 17-jarige jongen uit Maliskamp die zondagochtend na een aanrijding werd gevonden op A59 bij Rosmalen is door de politie afgerond. dit meldt de politie dinsdag.

Uit onderzoek blijkt dat de jongen op de snelweg door meerdere auto’s is aangereden en aan zijn verwondingen is overleden. De politie heeft naar aanleiding van dit ongeval uitgebreid onderzoek gedaan op de A59 en daarnaast gesproken met verschillende betrokkenen, onder wie de bestuurders en de inzittenden van twee betrokken voertuigen en ook familie en vrienden van het slachtoffer.

Het onderzoek en de verklaringen leveren op dat het slachtoffer op de linkerhelft van de rijbaan terecht is gekomen. Hij was op dat moment alleen. Het is niet duidelijk waarom hij zich op de snelweg heeft begeven. Er zijn geen aanwijzingen gevonden voor een misdrijf.

Beeldvorming

'Uit piëteit met de nabestaanden hechten wij er waarde aan om afstand te nemen van de beeldvorming dat het slachtoffer een keuze zou hebben gemaakt om zijn leven te beëindigen vanwege pesten. Het betreft een beeld dat door anderen is neergezet. Na feitelijk onderzoek en meerdere gesprekken met direct betrokkenen is dit niet vastgesteld', aldus de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):