zaterdag, 19. maart 2016 - 9:58 Update: 19-03-2016 9:59

Vrouw (20) overleden na verkeersongeval in Utrecht

Vrouw overleden na verkeersongeval in Utrecht
Foto: Archief EHF
Utrecht

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 20-jarige vrouw uit Eindhoven overleden na een verkeersongeval aan het Kardinaal Alfrinkplein in Utrecht.

Vannacht omstreeks 04.55 uur kreeg de politie een melding dat er een ongeval had plaatsgevonden bij het Kardinaal Afrinkplein. Toen agenten daar aankwamen, bleek dat twee van de drie inzittenden van een auto, een 20-jarige vrouw en een 22-jarige man uit Utrecht zwaargewond waren. Zij zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen verklaarden dat de bestuurder van de auto vanuit de richting van De Bilt kwam aanrijden en met hoge snelheid richting de Kardinaal de Jongweg ging. Vervolgens reed de bestuurder tegen een verkeerslicht aan en kwam tegen een boom tot stilstand. De 20-jarige vrouw is uiteindelijk overleden aan haar verwondingen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De twee mannelijke inzittenden van de auto (22 en 24 jaar, beiden afkomstig uit Utrecht) zijn door de politie gehoord als verdachten. Het is nog onduidelijk wie de auto bestuurde ten tijde van het ongeval.

Categorie:
Provincie: