dinsdag, 22. maart 2016 - 21:13 Update: 23-03-2016 12:18

Maastrichts gezin krijgt geen contact meer met kinderen na aanslagen

Maastrichts gezin in grote onzekerheid over leven kinderen na aanslagen
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Maastricht

De Maastrichtse familie Pinczowski zit in grote onzekerheid over het lot van hun twee kindren na de aanslagen op het vliegveld in Brussel.

Dinsdagochtend vertrokken zoon Alexander en dochter Sascha naar het vliegveld in Zaventem om vanaf daar naar de Verenigde Staten te reizen.  Om 7:59 uur belden de kinderen nog met het thuisfront om te melden dat ze goed waren aangekomen op het vliegveld. Tijdens dat telefoontje hoorde de familie een ontploffing en glasgerinkel. Vervolgens werd de verbinding verbroken. Dit meldt de Lokale Limburgse zender L1 dinsdag. Sinds dat laatste telefoontje zijn de kinderen onbereikbaar.

De moeder zoekt nu via Facebook contact met mensen die nog iets van haar kinderen hebben vernomen. Dinsdagmiddag besloot de familie naar Brussel af te reizen om de zoektocht daar voort te zetten. de vader laat aan L1 weten dat de autoriteiten volop bezig zijn met het onderzoek.

De twintigers Alexander en Sascha wonen in de Verenigde Staten en waren op weg naar New York. Hun vader is geboren en getogen in Maastricht. Hij is als docent verbonden aan de Hoge Hotelschool in Maastricht. Wie meer informatie kan verstrekken over de kinderen kan zich wenden tot de politie.

Bericht op Facebook: Karen Van Suijdam, 8 uur · Maastricht, Nederland: We are looking for Alexander Pinczowski and his sister Sascha. They are missing in the Brussels airport attack. Please contact if you have seen them or know about their whereabouts. Please share!!!

Categorie:
Provincie: