donderdag, 24. maart 2016 - 14:30

Beloning in zaak gewapende overval Jumbo Eindhoven

Beloning in zaak gewapende overval Jumbo Eindhoven
Foto: Jumbo Holding
Eindhoven

De hoofdofficier van justitie van het parket Oost-Brabant looft een beloning van €2500,- uit voor de doorslaggevende tip die leidt tot de opsporing van de verdachten van de gewapende overval op de Jumbo aan de Geldropseweg in Eindhoven.

Onlangs is er bij het onderzoeksteam nieuwe informatie binnengekomen die mogelijk kan leiden tot de aanhouding van verdachten en het oplossen van deze overval.  Er is onder meer een match met DNA dat op de plaats delict werd gevonden. Ondanks deze nieuwe informatie is er behoefte aan de doorslaggevende tip.

Bedreigd

Op woensdag 28 december 2011 werd een gewapende overval gepleegd door drie mannen bij de Jumbo aan de Geldropseweg. Een van de kassières werd met een vuurwapen bedreigd. Vervolgens werd ze gedwongen naar de kluis te lopen, waar de daders enkele tienduizenden euro’s buitmaakten.

Bureau Brabant

In de uitzending van de opsporingsprogramma's Bureau Brabant en Opsporing Verzocht, eind februari, werd hier al aandacht aan besteed. Na de uitzending is er onder meer een naam binnengekomen bij de politie van een mogelijke dader.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: