zaterdag, 26. maart 2016 - 10:16 Update: 26-03-2016 13:16

Twee verkeersdoden bij twee ongevallen in Friesland

Vijdagavond telt in Friesland twee doden in het verkeer
Foto: fbf
Workum

In Friesland zijn vrijdagavond bij twee ongevallen bestuurders overleden. Zo overleed in Workum een 51-jarige man nadat hij met zijn auto in het water terecht was gekomen.

De man is door nog onbekende oorzaak op het Sud met zijn auto in het water geraakt. Getuigen hoorden een plons en ontdekten de auto in het water en alarmeerden de hulpdiensten. De man is uit de auto gehaald en gereanimeerd. Op weg naar het ziekenhuis is het slachtoffer overleden. De verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoek het ongeval.

Tweede verkeersdode

In Munnekezijl overleed een 47-jarige man uit Zoutkamp bij een eenzijdig ongeval. De man reed over de Kwelderweg komende uit de richting van Dokkumerzijl toen hij door nog onbekende reden met de macht over het stuur verloor en hij met zijn auto links van de dijk afreed. De auto kwam in de sloot tot stilstand. De hulpdiensten hebben de man uit de auto gehaald en getracht hem te reanimeren. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoek het ongeval.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: