maandag, 28. maart 2016 - 8:17 Update: 28-03-2016 8:26

Felle brand op balkon van wooncomplex De Regent in Boxtel

Felle brand op balkon van wooncomplex De Regent in Boxtel
Foto: Persbureau Sander van Gils
Boxtel

De brandweer in zondagavond rond 22.15 uur uitgerukt voor een
woningbrand aan de Octogoon in Boxtel.

De brandweer in zondagavond rond 22.15 uur uitgerukt voor een woningbrand aan de Octogoon in Boxtel. Op het balkon van een appartement op de derde bouwlaag woedde een felle brand. Door snel ingrijpen van de brandweer, welke op steenworp afstand zit gehuisvest, kon voorkomen worden dat het vuur zich verder uitbreidde tot het appartement zelf. Er raakte bij de brand niemand gewond.

Bewoners van het gehele wooncomplex werden geëvacueerd terwijl de brandweer druk doende was met het doven van de vlammen. De brandweer zette hiervoor twee blusvoertuigen in, één aan de voorzijde van het pand en de andere nabij De Korte Loop aan de achterkant van het complex. Ook een hoogwerker kwam ter plaatse maar deze is onverrichter zake teruggekeerd.

Gezien de bewoners van het betreffende appartement niet thuis waren moest de brandweer grof gereedschap inzetten om de deur te openen. Vele nieuwsgierigen kwamen een kijkje nemen bij de brand. Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan is op dit moment nog niet bekend. Wel is de schade groot. Een ruit sneuvelde en het gehele balkon is zwartgeblakerd.

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):