donderdag, 7. april 2016 - 15:00 Update: 07-04-2016 15:36

Man brengt vrouw na ruzie met mes gewond naar ziekenhuis

Man brengt vrouw na ruzie met mes gewond naar ziekenhuis
Foto: Archief EHF
Moergestel

De politie in de nacht van woensdag op donderdag in het ziekenhuis een man aangehouden nadat hij zijn vrouw met een keukenmes had verwond. 'Hij had haar zelf naar het ziekenhuis gebracht', meldt de politie donderdag.

Ruzie

In de nacht van woensdag op donderdag belden verontrustte bewoners van de Pastoor van den Boogaardstraat rond 01.30 uur naar de politie. Ze hadden in de straat een ruzie gehoord en om hulp roepen. Daarna was het stil geworden en was er een auto weggereden.

Woning opengebroken

De politie spoedde zich naar de woning. Er werd niet opengedaan en er brandde geen licht meer. De agenten braken de woning open om binnen te kijken. Daar werd niets aangetroffen. Ondertussen was er een zoekactie opgezet naar de weggereden auto. Die werd op de parkeerplaats bij een ziekenhuis gevonden. 

Ziekenhuis

Binnen bleken de bewoners van de woning in Moergestel te zitten. De vrouw had een forse snijwond in haar hand. Volgens haar zeggen van het weren van het mes wat haar partner tegen haar keel wilde zetten. Hierop is de man als verdacht van zware mishandeling aangehouden. Het slachtoffer moest voor behandeling in het ziekenhuis blijven

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):