vrijdag, 15. april 2016 - 8:58 Update: 16-04-2016 9:57

Blokker zet opnieuw mes in personeelsbestand

Blokker schrapt opnieuw 390 banen
Foto: Archief bon
Amsterdam

De Blokkerholding gaat opnieuw de winkels van Blokker op de schop nemen en nog eens 390 arbeidsplaatsen schrappen. Dit aantal komt bovenop de 390 banen die een jaar geleden verdwenen.

De nieuwe topman van Blokker, Rob Heesen, laat weten dat de vorige saneringsronde niet ingrijpend genoeg is geweest. Daarnaast worden de komende twee jaar 450 van de 600 filialen volledig omgetoverd. Ook het aloude oranje geblokte logo zal het veld moeten ruimen voor een fris en nieuw logo. Daarnaast zal de webshop van de keten worden aangepast en komt men met een eigen lijn handdoeken en bedlinnen.

Algemeen Directeur Rob Heesen: “De transformatie die wij vandaag aankondigen is compromisloos en allesomvattend. Half werk is geen optie; wij pakken echt alles aan met hoge snelheid. Elke werkdag openen wij een Nieuwste Blokker ergens in Nederland. Deze vernieuwing is dieper, fundamenteler en veel zichtbaarder voor de klant en zorgt er voor dat Blokker het toonaangevende merk wordt in van je huis ‘een thuis’ maken. Kwaliteit voor een goede prijs, bekende merken, en een nieuw sterk Blokker huismerk vormen het hart van het assortiment. Met regelmaat zullen wij mooie merken, zoals Joseph Joseph, Amefa en Maxwell & Williams, en verrassende producten toevoegen. Het nieuwe Blokker staat voor relevante vernieuwing en verrassend uit de hoek komen.”

 

 

 

Categorie:
Provincie:
Tag(s):