zaterdag, 16. april 2016 - 13:20 Update: 16-04-2016 13:25

Man trekt mes in Utrecht en verwondt twee anderen en zichzelf

Man trekt mes in Utrecht en verwondt twee anderen en zichzelf
Foto: Archief EHF
Utrecht

Bij een steekincident in Utrecht in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn drie gewonden gevallen. Dit meldt de politie zaterdag.

De politie heeft een man op de Zeemanlaan aangehouden voor het steekincident dat had plaatsgevonden op de Donkere Gaard in een horecagelegenheid. 'Hierbij raakten de verdachte en twee andere mannen gewond', aldus de politie.

Steekincident

In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de politie rond 04.40 uur een melding van een steekincident aan de Donkere Gaard. Toen agenten bij de horecagelegenheid aankwamen, zagen zij een gewonde 33-jarige man uit Utrecht met steekwonden in zijn arm, nek en gezicht. 

Een tweede slachtoffer van 21 jaar uit Nieuwegein was in zijn buik gestoken. Zij zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na onderzoek kon een 36-jarige verdachte uit Utrecht worden aangehouden op de Zeemanlaan. Hij is eerst overgebracht naar een ziekenhuis en daar verzorgd. Later werd de verdachte naar het politiebureau gebracht voor verhoor. De slachtoffers zijn buiten levensgevaar.

Het is nog onduidelijk wat de toedracht was van de geweldpleging. De politie doet verder onderzoek.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: