vrijdag, 29. april 2016 - 17:38 Update: 29-04-2016 17:46

Man (26) knock-out geslagen in Koningsnacht

Man (26) knock-out geslagen in Koningsnacht
Foto: Archief EHF
Purmerend

Tijdens Koningsnacht is in Purmerend in de nacht van dinsdag op woensdag rond 03.30 uur een 26-jarige man uit Purmerend zwaargewond geraakt nadat hij Knock-out werd geslagen bij een ruzie. Dit meldt de politie vrijdag.

'De man verliet met zijn vriend een club aan de Westerstraat / Padjedijk om naar huis te gaan', aldus de politie. Het slachtoffer stond nog even voor de deur te wachten op een andere vriend die nog binnen was. Zijn vriend met wie hij buiten stond, een 21-jarige Purmerender, dacht een oude bekende te zien en sprak hem aan.

Woordenwisseling ontaardt in vechtpartij

Direct ontstond er, om onduidelijke redenen, een woordenwisseling tussen het slachtoffer en zijn vriend en een groepje mans. Dit groepje mans was in het gezelschap van één meisje. 

Knock-out

De woordenwisseling ontaardde in een vechtpartij. Daarbij werd er over- en weer geslagen. Het slachtoffer sprong tussen de vechtersbazen en kreeg daarbij flinke klappen tegen zijn hoofd en ging knock-out.

De man heeft flink hoofdletsel opgelopen en ligt nog altijd in het ziekenhuis. Het slachtoffer heeft nog geen aangifte kunnen doen. Veel mensen hebben het incident zien gebeuren.

De politie zoekt getuigen van de vechtpartij. Mensen met informatie worden verzocht te bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: