maandag, 2. mei 2016 - 21:02 Update: 03-05-2016 13:58

Tieners breken been achtjarige jongen

8-jarig kind breekt been tijdens mishandeling door tieners
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Rijen

Vanmiddag omstreeks 16.00 uur meldde de moeder van een jongetje uit Rijen bij de politiemeldkamer dat haar zoon in de Van Duivenvoordestraat in Rijen was mishandeld door een of twee andere jongens. Het jongetje was in ieder geval door een van de jongens van zijn fiets geduwd. Wat er nog meer is gebeurd is nog niet bekend. De politie onderzoekt de zaak.

Een behulpzame getuige heeft het jongetje geholpen en met zich mee naar huis genomen. Daar aangekomen waarschuwde zij de moeder van het jongetje. Het kind gaf zelf al aan dat het nog slechts op een been kon staan en is met zijn moeder naar het ziekenhuis gegaan. In het ziekenhuis werd ontdekt dat het jongetje zijn been gebroken had. Ook klaagde hij over slecht zicht en hoofdpijn. Die klachten worden op dit moment onderzocht. Het jongetje is in het ziekenhuis.

Voordat de moeder van het jongetje naar een arts is gegaan belde ze de politie en gaf door wat er gebeurd was. Agenten zijn naar de Van Duivenvoordestraat in Rijen gegaan en troffen daar nog de twee jongens aan die mogelijk met de mishandeling te maken hebben gehad. De twee jongens zijn aangehouden en ingesloten. Vanwege de ernst van de mishandeling en het feit dat het onderzoek nog niet is afgerond zijn beide jongens zojuist in verzekering gesteld. Zij zijn 14 en 15 jaar en afkomstig uit Bavel en Gilze. De jongens zullen de nacht door moeten brengen in een politiecel en worden morgen (dinsdag) verder gehoord over hun aandeel in deze zaak. Wat de aanleiding was is nog niet bekend.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):