woensdag, 4. mei 2016 - 16:23 Update: 04-05-2016 16:34

Bugatti schoenen volgen de mode op de voet

Bugatti schoenen volgen de mode op de voet
Foto: Bugatti
Kaatsheuvel

Hoewel de mensen achter het bekende automerk Bugatti zich sinds 2013 ook in de fashionwereld een weg hebben zien te banen met een exclusieve kledinglijn en accessoires, staat dit los van de bekende Bugatti schoenen.

Deze herenschoenen worden al sinds 1928 vervaardigd door schoenmaker Johann Müller in het Duitse Schwelm. Tegenwoordig is de werkplaats van de schoenmaker uitgegroeid tot een groot Duits familiebedrijf in Herford, met een licentie om de merknaam Bugatti te gebruiken. Bugatti schoenen staan vooral bekend om de perfecte pasvorm, waarmee de drager verzekerd is van een direct opmerkelijk draagcomfort. Bugatti schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en overige materialen van uitstekende kwaliteit, zonder er de hoofdprijs voor te hoeven betalen. 

Een perfecte Bugatti pasvorm

De aandacht die Bugatti besteedt aan het comfort en de ideale pasvorm, thans ook bekend als de Bugatti-pasvorm, maakt deze schoen populair bij jong en oud. Bugatti vindt echter ook het uiterlijk van de schoenen zeer belangrijk. Bugatti houdt nauwlettend de trends op modegebied in het oog met behulp van een groot team van internationale trend watchers en designers en laat deze vertalen in de stijl van de schoenen. Deze krijgen hiermee stuk voor stuk een up-to-date, stijlvolle en trendy look. Je volgt met een Bugatti schoen letterlijk de mode op de voet!

Schoenen in alle soorten en maten 

Bugatti heeft een breed assortiment schoenen voor heren en dames. Deze schoenen worden niet alleen in Duitsland vervaardigd, maar ook in Italië. Van sneakers, tot sandalen, slippers, boots, veterschoenen, hoge laarzen tot diverse andere modellen. Je loopt er vlot en comfortabel bij, welk model ook je voorkeur heeft. 

Het aanbod is zo divers, dat er voor ieder wat wils bij zit. Je draagt ze casual onder je jeans en ze staan chique onder een maatpak. Bugatti schoenen zijn geschikt zowel voor zakelijke gelegenheden als voor vrijetijdsbesteding. Uiteraard zijn de schoenen online verkrijgbaar. Bijvoorbeeld op Shoeline.nl zal je ontdekken dat er ook nog eens een aardig prijskaartje aan deze schoenen hangt.   

Categorie:
Provincie:
Tag(s):